Inspirera

Healing

Chakrahealing är en ljus, kraftfull och mycket behaglig behandlingsform. Den hjälper oss att frigöra gamla blockeringar i vårt energisystem så att balans, harmoni och hälsa kan återställas i kropp och själ. Behandlingen startar igång kroppens egen självläkningsförmåga och läkning sker på alla nivåer både fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt.

Healing reducerar stress och ger en skön avslappning. Det är en bra behandlingsform vid utmattning, spänningar, olika fysiska och känslomässiga bekymmer.

Chakrasystemet är vårt energisystem i kroppen och det är viktigt att det är ett fritt energiflöde i alla chakran för att vi ska må bra i kropp och själ. Våra chakran är kopplade till olika organ och körtlar i kroppen men också till våra känslor och beteendemönster. I behandlingen löser jag upp blockeringar som hindrar energiflödet. Jag balanserar chakrana så energi och självläkning kan starta igång. Kroppen strävar alltid efter balans men kan behöva hjälp för att få igång cirkulation och läkning.

Jag arbetar med den universella livskraften och alltid med hjälp av med änglar, mästare och guider.

Healing startar en renings- och läkningsprocess i kroppen, den stärker och balanserar och hjälper dig i din personliga utveckling. Du får inspiration till nya insikter och mer harmoni och glädje.

Healingen är bra vid bla stress, trötthet, utmattning, oro, huvudvärk, spänningar, värk, mage-tarmbesvär, luftvägsbesvär och sömnbesvär.

 

En skön stund för återhämtning, energi, harmoni och balans. 
Healing fungerar lika bra på distans eftersom det är den universiella healingenergin jag förmedlar.

Chakrahealing                                                60 min         680:-
Chakrahealing                                                45 min         550:-