Inspirera

Om mig

Jag som driver Inspirera heter Susanne Kjellstrand och jag bor i den vackra östgötska sjöstaden Motala. Min vision är att inspirera människor att leva sitt bästa liv i balans och välmående. 

Jag har arbetat med friskvård och hälsa sedan 1995 på olika sätt och i olika former. I grunden är jag utbildad undersköterska men kände snart att jag ville utbilda mig inom friskvård för att inspirera människor till att ta hand om sig på bästa sätt. Jag ville arbeta förebyggande. Jag gick då en Naturmedicinsk utbildning och utbildade mig till zonterapeut, akupressör och aromaterapeut. Jag startade mitt första företag hösten 1995. Samtidigt utbildade jag mig vidare och läste kinesiologi, näringslära, vitamin-mineralterapi, örtmedicin och Bach blomsterterapi.

Mitt stora intresse för träning och människor ledde mig till Korpen. Där jag fick möjligheten att utbilda mig till träningsinstruktör. Jag älskar att leda grupper och att få inspirera till hälsa och välmående. Jag har arbetat som hälsoinspiratör, träningsinstruktör och kursledare på Korpen. Jag har också arbetat med träning och friskvård på Hälsocenter i Motala kommun.

Jag utbildade mig vidare i ansiktszonterapi och naturlig facelift som nu har blivit basen i mitt företag. Med ansiktszonterapi arbetar jag behandlande för olika problem och besvär med kroppen. Naturlig facelift är en lyxig, djupgående ansiktsmassage som ger ett naturligt ansiktslyft samt fördröjer åldrandeprocessen - ett sätt att bevara ansiktets undomlighet och spänst, den ger också en positiv effekt på kroppens inre organ. 

Ansiktet är en spegel av hur du mår på insidan.

För att kunna erbjuda en så bra helhet som möjligt har jag kombinerat mina behandlingar med bra kosttillskott och hudvårdsprodukter baserade på aloe vera. 

Jag arbetar också som coach i projektet " Bygg dig stark" där jag hjälper DIG att bygga en stark ekonomi, bättre hälsa och personlig utveckling. Det är ett arbete jag verkligen brinner för tillsammans med härliga kollegor där vi lyfter och inspirerar varandra till välmående och framgång.

Jag vill hjälpa dig att ta hand om din egen hälsa, att se vad du behöver för att må bra och vara i balans. Jag vill inspirera dig till hälsa, välmående, och balans i livet. 

Att leva ditt bästa liv efter dina egna unika behov.