Inspirera

Naturlig Facelift & Ansiktsbehandling


Naturlig facelift

Naturlig facelift är en lyxig, lyftande och djupgående ansiktsmassage som ger ett naturligt ansiktslyft samt fördröjer åldrandeprocessen. Behandlingen gör att huden får mer lyster, jämnare hudton, bättre spänst, reducerar linjer, ger en tydligare ansiktskontur. Regelbundna behandlingar ger en finare hy, förhindrar och minskar linjer, rynkor och åldersfläckar, förebygger och förbättrar slapp hud. Massagen stimulerar det lymfatiska flödet vilket reducerar svullnad och hjälper till att transportera bort gifter från huden.

Metoden är en unik kombination av ansiktsreflexologi, akupressur och massage vilket ger ett vackrare ansikte och bidrar också till en ökad hälsa och välmående för hela kroppen.


Naturlig facelift & ansiktsbehandling: En avslappnande och härlig skönhetsbehandling med rengöring, peeling, Bio cellulosa mask med bas av aloe vera med antiaging-egenskaper och Naturlig facelift - se ovan. Avslutande ansiktsprodukter baserade på Aloe Vera för extra fukt och glow.


Ansiktsbehandling

Ansiktsmassage och ansiktsbehandling för en avslappnande och skön stund. 

Jag börjar behandlingen med rengöring och peeling. Du får en skön och avslappnade ansiktsmassage som ger cirkulation och välmående. Fuktbehandling med serum och återfuktande ansiktsprodukter.

Jag använder ansiktsprodukter som är baserade på den allra finaste Aloe Veran, det ger extra fukt och går ner djupt i huden för ett fint resultat.


Ansiktsmassage

För avslappning och välmående. Jag använder eteriska oljor för harmoni och balans för både kropp och själ. När du behöver avslappning och ladda energi och kraft.


Gua sha

Gua sha har sina rötter i kinesisk medicin, och har används i tusentals år i Asien. 

Det är en effektiv hudvårdsmetod som är avkopplande, välgörande och går på djupet. Man använder sig av en platt sten, vanligtvis tillverkad av rosen kvarts, jade eller någon annan kristall. Behandlingen släpper på spänningar i muskler, ökar cirkulationen av blod och lymfa, stimulerar ämnesomsättningen och ökar genomströmningen av energi.

Fördelar med Gua sha massage:

*Blodcirkulationen i huden ökar, vilket förser hudcellerna med näring och hudförnyelsen stimuleras

*Minskar svullnad i ansiktet och runt ögonen

*Förebygger rynkor och slapp hud

*Ger ett mer strålande utseende

*Hjälper musklerna att slappna av, reducerar stress

*Aktiverar lymfsystemet


  • Naturlig facelift                                                                     60 min     680:- 
  • Naturlig facelift & ansiktsbehandling                             70 min     780:- 
  • Naturlig facelift & Ansiktsbehandling *Lyx                    80 min      880:-
  • Ansiktsbehandling & Ansiktsmassage                          45 min      550:-
  • Ansiktsbehandling & Ans. massage *Lyx                        60 min      650:- 
  • Ansiktsbehandling & Gua sha                                          45 min      550:-
  • Ansiktsbehandling & Gua sha *Lyx                                   60 min      650:-


En behandling med *Lyx är extra fukt och anti-aging med en Bio-cellulosa mask som avslutning. En unik mask som är tillverkad av bio-cellulosa och massor av aloe vera samt ett serum fullt av hudvårdande ämnen. Masken har anti-aging egenskaper och massor av fukt som vårdar och stärker din hud, jämnar ut hudtonen, minskar fina linjer och porer. Den ger en strålande hud med extra glow.


Välkommen att boka på Inspirera.bokadirekt.se


Gua sha.eml (140.52KB)
Gua sha.eml (140.52KB)