Inspirera

Kinesiologi


Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem och energisystem genom att testa spänningen i musklerna. Kinesiologins grundtanke är att alla muskler i kroppen är associerade till olika inre organfunktioner, meridianer, endokrina körtlar, nerv- och energisystem samt vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Med muskeltestning kan man finna vilka örter, blomstermedel, vitaminer, mineraler, fetter och andra näringsämnen som stärker kroppen. Man får även svar på vilken kroppsbehandling som är lämplig och hur olika känslor och energier påverkar kroppen.

Genom muskeltestning kan man avläsa vilken mat kroppen mår bra av och vad man bör undvika. Så man kan då göra en individuell kostplan som skapar hälsa och välmående.

Kinesiologi upplyser oss om tillståndet i vår kropp. Det är en metod för att uppnå fysisk, känslomässig och näringsmässig balans. Man kan avläsa varje människas individuelle behov. Vi är alla olika så genom att avläsa vad som skapar balans och välmående så ger man kroppen möjlighet att uppnå optimal hälsa. 

  • Kinesiologi                                                         60 min       720:-
  • Uppföljning                                                       45 min        600:-